Wie ben ik

Mi chiamo Marin Coppen en ik ben in 1973 geboren in Roermond. In 1992 ben ik als au-pair naar Rome vertrokken. Het leven in Italië beviel mij zo goed, dat ik besloot om talen te gaan studeren aan de Universiteit la Sapienza in Rome. In het jaar 2000 behaalde ik mijn diploma met de afstudeerrichting taalkunde en didactiek van het taalonderwijs. Met mijn diploma op zak kwam ik op de BENELUX afdeling van de Dinersclub in Rome terecht waar ik een aantal jaar met veel plezier heb gewerkt. In 2004 keerde ik terug naar Nederland en werkte ik veel als tolk en voor Italiaans georiënteerde bedrijven. Mijn passie ligt echter bij het onderwijzen van de Italiaanse taal en cultuur en gaandeweg ben ik mij daar steeds meer op gaan toeleggen. Bij Studiolingua in Amsterdam leerde ik de fijne kneepjes van het lesgeven en behaalde ik mijn C1 (nearly native) certificaat, het taalniveau dat nodig is om les te mogen geven. Sinds een aantal jaar geef ik met veel enthousiasme Italiaanse les bij verschillende instanties en privé vanuit huis.